2019. jún 27.

Még az 1.3-as ADR oktatás is könnyebb online!

írta: egyedicsaba
Még az 1.3-as ADR oktatás is könnyebb online!

A Coats Magyarország Kft. egy multinacionális cég, 241 főt foglalkoztató magyarországi leányvállalata. Poliészter varrócérnák előállításával és forgalmazásával foglalkozik, elsősorban a ruházati, bőr- és cipőipar számára.

  

ADR tanácsadói megbízásunk 2017-óta tart. A vállalkozás a cérnák festéséhez több veszélyes árut fogad, mint címzett. Illetve a gyártási folyamat során keletkező veszélyes hulladékok elszállításánál, mint csomagoló és feladó vesz részt a veszélyes áruk közúti szállításában.

  

ADR oktatásban kell részesíteni a veszélyes áruk CSOMAGOLÓJÁNÁL, FELADÓJÁNÁL és CÍMZETTJÉNÉL közreműködő személyeket felelősségük és feladataik mértékének megfelelően, a rendelkezés 1.3 fejezete alapján.

A résztvevő sikeres teszt után a 61/2013. (X. 17.) NFM rendeletnek megfelelő részvételi igazolást kap – melyet még a munkáltatónak is alá kell írnia. Az igazolás a jogszabálynak megfelelően 2 évig érvényes.

A ténylegesen feladott / fogadott áruknak megfelelően elkészített oktatás alkalmas az általános tájékoztató oktatás, a megjelölt munkakörökre (feladatokra) szakosított oktatás és a biztonsági képzés ADR ismereteinek gyors és egyszerű elsajátítására. A tananyag tartalmazza az ADR 2019-es változásait is!

 Az elkészített online 1.3-as ADR oktatás nem letölthető, csináld magad ADR oktatási tematika, ez maga a szakszerű online ADR oktatás, végén az igazolással.

Hiperion Tech Kft.

1.3 online ADR oktatás, online ADR oktatás, ADR oktatás, ADR, ADR 1.3, ADR 1.3 oktatás, online 1.3 oktatás, 1.3 oktatás, 1.3

Szólj hozzá

ADR Jafar online ADR oktatás online ADR