2021. júl 13.

Az ADR 2021 belföldi kihirdetése

írta: egyedicsaba
Az ADR 2021 belföldi kihirdetése

Megjelent a Magyar Közlöny 120. számában  az  ADR 2021 magyar változata (14.3 MB) . A Veszélyes Áruk Nemzetközi Közúti Szállításáról szóló Megállapodás „A” és „B” Melléklete kihirdetéséről, valamint a belföldi alkalmazásának egyes kérdéseiről szóló 387/2021. (VI. 30.) Korm. rendelet  1-es melléklete tartalmazza a teljes fordítást, a 2-es melléklete pedig az eredeti angol szöveget. Külön érdekesség hogy a Közlönyből a két különböző nyelvű ADR csak egyben tölthető le.

 

  Munkavédelmi oktatás , Online munkavédelmi oktatás , Munakvédelem oktatás ADR oktatás , online ADR oktatás , Tűzvédelmi oktatás Online tűzvédelmi oktatás   Tűzvédelem oktatás Irodai munkavédelmi oktatás , ...

Tovább Szólj hozzá

ADR online ADR ADR 2021

2021. jún 07.

Ismét linkek

írta: egyedicsaba
Ismét linkek

Pár érdekes link:

  Munkavédelmi oktatás , Online munkavédelmi oktatás , Munakvédelem oktatás ADR oktatás , online ADR oktatás , Tűzvédelmi oktatás Online tűzvédelmi oktatás   Tűzvédelem oktatás Irodai munkavédelmi oktatás , Munkavédelmi oktatás , Online munkavédelmi oktatás , Ingyenes munkavédelmi oktatás , Munkavédelmi oktatás Munkavédelmi oktatás , Munkavédelmi oktatásról .

 

109800989_3290587044339216_7405759003426012435_o_1.jpg

Tovább Szólj hozzá

2021. ápr 24.

Ismét csak linkek

írta: egyedicsaba
Ismét csak linkek

Elegendő egy munkavédelemmel foglalkozó szakcéget megbízni, akinek kellő rálátása van e négy feladatkörre. Egyszerűbb,  hatékonyabb és olcsóbb  együttműködés! Megfelelés a munkavédelem legújabb jogszabályainak, precízen elkészített munkahelyi kockázatértékelések,  személyre szabott  tűz- és munkavédelmi oktatások, elkerülhető munkabalesetek. Ezek az  eredmények , amennyiben megtisztelnek ajánlatkérésükkel és megbízást adnak cégünknek.

Oktatások:

Munkavédelmi oktatás Munkavédelmi oktatás online Munkavédelem oktatás Munkavédelmi oktatás Munkavédelmi oktatás , Munkavédelmi oktatás online , Munkavédelem ADR oktatás 1.3 ADR , online ADR oktatás , ADR oktatás online ADR 1.3 ADR oktatás ...

Tovább Szólj hozzá

2021. már 31.

Még Ceasar Millan is felajánlotta a segítségét

írta: egyedicsaba
Még Ceasar Millan is felajánlotta a segítségét

Még a kutyasuttogó Cesar Millan is  felajánlotta a segítségét , de erre a jelek szerint nem volt szükség. 

Major és Champ, az elnöki ebek befejezték a kéthetes kiképzésüket, így visszaköltözhettek a Fehér Házba. Az után kellett a kutyáknak tréningen részt venniük, hogy történt egy kisebb megharapási eset.

Munkavédelmi oktatás , tűzvédelmi oktatás , ADR oktatás , ingyen miunkavédelmi oktatás , ingyen tűzvédelmi oktatás HIPERION Tech Kft .

Tovább Szólj hozzá

2021. feb 07.

Munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatás ingyen

írta: egyedicsaba
Munkavédelmi- és tűzvédelmi oktatás ingyen

Kedves cégvezető! Ez az én hozzájárulásom a  járványhelyzet  következményeinek enyhítésére. Tudom, sok vállalkozás van nehéz helyzetben, esetleg dolgozói is kényszerpihenőn vannak. Ne teljen feleslegesen az idő, kiváló lehetőség az éves  munkavédelmi oktatás  és a  tűzvédelmi oktatás  megtartására! Ráadásul most teljesen  ingyenesen  megtatom Neked és munkatársaidnak ezeket a képzéseket az  online Oktatás itt és most  rendszeremmel.

Munkavédelmi és tűzvédelmi oktatás ingyen - ide kattintva kérheted.

HIPERION Tech Kft . munkavédelmi oktatás , tűzvédelmi oktatás , ADR oktatás egy helyen.

Tovább Szólj hozzá

ingyen online munkavédelem tűzvédelem pandémia munkavédelmi oktatás tűzvédelmi oktatás

2021. jan 21.

Jelentősen változtak a tűzvédelmi bírságok!

írta: egyedicsaba
Jelentősen változtak a tűzvédelmi bírságok!

pexels-tobias.jpg

Ismét módosították a tűz elleni védekezésről, a műszaki mentésről és a tűzoltóságról szóló  1996. évi XXXI. törvényt . A január 1-től hatályos (!) változás szerint szankcióként figyelmeztetés nem alkalmazható az alábbi közigazgatási szabályszegések miatt indult közigazgatási hatósági eljárásokban:

  • ha az üzemeltető – aláírt megállapodással, megbízással dokumentálva (!) – megfelelő szervezettel, illetve tűzvédelmi szakképesítéssel rendelkező személlyel vagy szolgáltatás igénybevételével nem gondoskodik a tűzvédelemről ott, ahol ezt jogszabály előírja ,
  • tűzvédelmi szabály megszegése, ha az tüzet vagy robbanást idézett elő,
  • tűzvédelmi szabály megszegése, ha azzal közvetlen tűz- vagy ...
Tovább Szólj hozzá

2020. okt 18.

Áll a vonatközlekedés Soroksár és Dunaharaszti között

írta: egyedicsaba
Áll a vonatközlekedés Soroksár és Dunaharaszti között

 A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a soroksári konténerterminálon egy tartálykonténerből veszélyes anyag szivárog, ezért annak átfejtéséig 150 méteres körzetben megtiltották a vonatközlekedést. A MÁV vegyi elhárító egysége és a katasztrófavédelem szakemberei dolgoznak a helyszínen a veszélyhelyzet megszüntetésén.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka a katasztrófavédelem leállította a közlekedést a kunszentmiklósi vonal Soroksár és Dunaharaszti közötti szakaszán. Már az első hajnali járatindulástól kezdve Soroksár és Dunaharaszti között pótlóbuszokra kell átszállni, az előzetes tájékoztatás szerint ez a közlekedési rend egész vasárnap érvényben marad. A kunszentmiklósi vonalon az átszállások ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása