2019. jún 25.

Online a munkavédelem is könnyebb

írta: egyedicsaba
Online a munkavédelem is könnyebb

Ankel Vegyipari Kft. magyar kisvállalkozás. Fő tevékenysége veszélyes anyagokat tartalmazó zsírtalanítási hulladékok és halogénmentes oldószerek, oldószer keverékek regenerálása, valamint egyéb vegyi anyagok gyártása.

 

Megbízásunk közel 10 éve a cég összes munkavédelmi és tűzvédelmi ügyeire kiterjed. Esetenként iparbiztonsági feladatokkal is foglalkozunk. Munkavédelemmel kapcsolatos munkáink az évente megrendezésre kerülő SKET gyakorlaton a hatóság előtt rendszeresen bizonyítja megfelelőségét.

 

Az online munkavédelmi oktatást a cég műszakos dolgozói számára készítettük. A számukra fontos ismereteket tartalmazza érthető formában, tömören. A dolgozók zöme saját email címére megkapta a nevére szóló oktatást. A tesztet kivétel nélkül mindenki 90% fölött teljesítette. Az internet világában kevésbé járatos munkatársak pedig egy irodai számítógép előtt ülve, a műszaki vezető előadásában a hagyományos módon teljesítették a munkavédelmi oktatást.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy a vállalkozásnál még nem volt munkabaleset, vagy foglalkozási megbetegedés. Sőt jelentősebb havária esemény sem történt még.

 

Továbbá az Érdi Katasztrófavédelmi Kirendeltség képviselői legutóbbi átfogó ellenőrzésük alkalmával elfogadták az elektronikus rendszerünkkel tartott online munkavédelmi oktatásokat.

 

Hiperion Tech Kft.

 

Szólj hozzá

online munkavédelem online munkavédelem online munkavédelmi oktatás