2020. okt 18.

Áll a vonatközlekedés Soroksár és Dunaharaszti között

írta: egyedicsaba
Áll a vonatközlekedés Soroksár és Dunaharaszti között

 A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint a soroksári konténerterminálon egy tartálykonténerből veszélyes anyag szivárog, ezért annak átfejtéséig 150 méteres körzetben megtiltották a vonatközlekedést. A MÁV vegyi elhárító egysége és a katasztrófavédelem szakemberei dolgoznak a helyszínen a veszélyhelyzet megszüntetésén.

Szombatról vasárnapra virradó éjszaka a katasztrófavédelem leállította a közlekedést a kunszentmiklósi vonal Soroksár és Dunaharaszti közötti szakaszán. Már az első hajnali járatindulástól kezdve Soroksár és Dunaharaszti között pótlóbuszokra kell átszállni, az előzetes tájékoztatás szerint ez a közlekedési rend egész vasárnap érvényben marad. A kunszentmiklósi vonalon az átszállások miatt 15-30 perccel hosszabb eljutási időre kell számítani.

A Dunaharaszti zónabérlettel rendelkező utasok más útvonalat is választhatnak: az új termék Budapest-bérlettel a Dunaharasztin megálló vonatokon Soroksártól; a 632-es, 633-as, 654-es, 655-ös, 656-os, 660-as és 661-es Volánbusz-járaton, továbbá a H6-os HÉV-en Milleniumteleptől Dunaharaszti külsőig Budapest-bérlet nélkül is érvényes. 

HIPERION Tech Kft. munkavédelmi oktatás, tűzvédelmi oktatás, ADR oktatás egy helyen.

Szólj hozzá